Еко България ЕАД

„ЕКО България ЕАД” е създадена през юли, 2002 г. като част от Hellenic Petroleum Group,  най-голямата търговска и индустриална група в Гърция, играеща решаваща роля в развитието на енергийния сектор в региона на Югоизточна Европа. Основната цел на ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД е да стане лидер на българския пазар, като чрез осигуряването на висококачествени стоки и услуги, и безопасни условия на труд, показва отношение към околната среда и клиентите си, и дава своя социален принос към обществото.

На българския пазар компанията предлага горива, които се произвеждат в съответствие с всички европейски стандарти и предлагат  по-нисък разход и удължаване живота на двигателя.
Висококачествените горива на ЕКО България са по-благоприятни за околната среда, тъй като отделят по-малко вредни емисии в атмосферата.

Еко предлага и богата гама масла, отговарящи на изискванията на всички видове бензинови и дизелови двигатели, двутактови двигатели и съвременни скоростни и спирачни системи. ЕКО маслата са продукти от ново поколение със специално разработени формули, за да подобрят динамичните характеристики на двигателя. Те осигуряват максимална защита, дори при най-екстремни условия на работа.

За съхранение на горивата си Еко разполага със складови бази в Стара Загора и Разград, напълно оборудвани и отговарящи на всички изисквания на Закона за акцизите и данъчните складове.

Официален сайт

© 2019 Всички права запазени. Българска петролна и газова асоциация.