НИС Петрол ЕООД

Създадена през 2011г., „НИС ПЕТРОЛ” ЕООД е енергийна компания, която развива търговска дейност на едро и дребно с горива и петролни продукти. От началото на дейността си досега, стратегията на компанията е насочена към изграждане и управление на национална мрежа бензиностанции. Организационната структура е с три йерархични нива, с цел максимална гъвкавост и ефективност на процесите на управление и администриране на бизнес дейностите.

Компанията осъществява продажби както на дребно, така и на едро. Към средата на 2021г.  мрежата за продажби на дребно управлява 34 бензиностанции под марката GAZPROM. На българския пазар компанията предлага висококачествени горива и продукти за автомобилите, които се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти, което гарантира по-добрата и ефективна работа на двигателя, прави шофирането по-приятно и допринася за намаляване на вредните емисии в околната среда. 

Обектите на „НИС ПЕТРОЛ” ЕООД разполагат с богато портфолио – горива G-Drive 100, G- Drive Diesel, Opti 95, Opti Diesel, автогаз CNG, пропан – бутан LPG, синтетични, полусинтетични и минерални масла с марките NISOTEC, G-ENERGY и GAZPROM. Горивните продукти на  GAZPROM са щадящи за околната среда и отделят по-малко вредни емисии в атмосферата.

Мрежата от бензиностанции GAZPROM стартира собствена марка ресторанти и магазини – Drive Café, където предлага на своите клиенти широк асортимент от продукти за всекидневието, пресни храни и напитки. Със своето отлично обслужване, уют и комфорт, те са предпочитано място за отдих на пътуващите.

Компанията разработва и прилага ефективни маркетингови стратегии за налагане на продуктите на българския пазар и подкрепя дистрибутираните марки с иновативни и атрактивни рекламни активности и програма за лоялност „С нас на път“. 

Съчетани с подходяща търговска и комуникационна политика и отчитайки специфичните особености, „НИС ПЕТРОЛ” ЕООД постига стабилно пазарно присъствие и растеж в дългосрочен план.

За „НИС ПЕТРОЛ” ЕООД удовлетвореността на клиентите е на първо място. Това потвърждава високата ангажираност на компанията и нейните служители за осигуряване на качествено обслужване.

През 2021г. „НИС ПЕТРОЛ” ЕООД разполага със складова база за светли горива „НИС – Костинброд”. 

В процес е внедряването на водещи технологии за управлението на доставките на петролни продукти, в съответствие с фирмените стандарти.

Официален сайт

Вижте още за Газпром