Кампанията „С бистър ум зад волана“ с отличие от фондация “Годишни награди за пътна безопасност”

Кампанията на Българската петролна и газова асоциация „С бистър ум зад волана“ беше отличена с 10-ия юбилеен приз на фондация „Годишни награди за пътна безопасност“.

В рамките на кампанията обекти на членовете на БПГА предлагаха еднократни тестове за установяване на употреба на алкохол, както и проверки със стационарни дрегери. Също така, БПГА проведе няколко информационни и демонстрационни събития, които се радваха на голям интерес от страна на клиентите на бензиностанциите.

Усилията на асоциацията бяха оценени от журито на конкурса, което се състоеше от представители на фондация „Годишни награди за пътна безопасност“, Пътна полиция, Българския червен кръст, Министерство на транспорта и съобщенията , Столична община, Държавно-обществена консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението по пътищата, Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ и журналисти.

От името на БПГА наградата получи нейният председател г-н Светослав Бенчев.

Като организация на отговорни работодатели БПГА ще продължи да полага усилия за повишаване на културата на пътя и намаляване на произшествията.

 

Източник: БПГА

Снимка: Nagradi.org